Centrale termice pe gaze

Bosch – lider european in tehnica de incalzire.

De peste o suta de ani, numele Bosch simbolizeaza tehnica de inalta calitate si forta inovatoare exemplara. Solutiile de incalzire si de preparare a apei calde constituie una din numeroasele competente ale Grupului Bosch.

Centralele termice de la Bosch ofera confort si siguranta.

Consum economic de gaz metan, confort ridicat de apa calda, usurinta in exploatare, dimensiuni compacte, functionare in deplina siguranta si un pret avantajos – iata cateva dintre beneficiile oferite utilizatorilor de catre centralele termice conventionale de la Bosch. Panoul de comanda inteligent si automatizarile disponibile asigura o functionare flexibila, adaptata perfect la cerintele personale ale clientilor.

Bosch Gaz 3000 W: capacitate maxima, dimensiuni ideale

Centrale termice pe gaze focsani

Daca nu dispuneti de mult spatiu, Bosh Gaz 3000 W este alegerea ideala. Datorita dimensiunilor mici ale centralei (700 mm x 400 mm x 298 mm), ea poate fi instalata in spati inguste, chiar si in nise. Poate fi integrata fara probleme in bucatarie. In plus, este cu adevarat silentioasa.

Bosh Gaz 3000 W este o centrala termica combi de 24w: asigura in acelasi aparat, incalzirea eficienta a locuintei si a apa calda pentru consumul casnic.

Bosh Gaz 3000 W va asigura un foarte bun confort de apa calda. Ceea ce inseamna ca timpul de asteptare este minim, apa calda fiind disponibila la robinet, la temperatura dorita de dvs, iar variatiile de temperatura ale apei sunt minime. Aceasta multumita sistemului Quick Tap de la Bosch: printr-o scurta rotire a robinetului, indicati centralei ca aveti nevoie de apa calda, iar sistemul incepe imediat prepararea acesteia. Cateva secunde mai tarziu, cand porniti iar robinetul, va veti bucura de apa calda imediat. Astfel, economisiti apa, timp si energie.

Panoul de comanda al centralei asigura un reglaj simplu si rapid. Afisajul cu cristale lichide ofera utilizatorului informatiile necesare privind temperatura in circuitul de incalzire si temperatura apei calde menajere. In cazul aparitiei unei eventuale perturbari de functionare, aceasta este afisata pe display sub forma unui cod de eroare, remedierea realizandu-se mult mai repede.

Bosch Gaz 5000 W: eficienta maxima la incalzirea locuintei

Centrale termice pe gaze focsani

Bosh Gaz 5000 W este o centrala termica murala, combi, cu tiraj fortat, disponibila in doua variante. Asigura, in acelasi aparat, incalzirea locuintei si apa calda pentru consum casnic. Datorita camerei de ardere imbunatatite, eficienta la incalzire e maxima. Centrala functioneaza silentios datorita blocului hidraulic cu izolatie fonica.

O combinatie speciala de taste permite mentinerea si fixarea reglajelor dorite de utilizator. Doar cunoscand combinatia de taste, se pot modifia setarile efectuate in prealabil. Astfel, se veita neplaceri, cum ar fi dusurile reci sau prea fierbinti cauzate de modificarea, nedorita de utilizator, a reglajelor centralei.

Utilizarea centralei este extrem de simpla, datorita panoului ergonomic Heatronic 3. Tasta COM / ECO permite alegerea regimului de preparare a apei calde, confort sau economic, in functie de optiunea utilizatorului, realizandu-se astfel economie de energie.

Optional, centrala poate fi dotata si cu FR 100: realizeaza adaptarea puterii de incalzire prin modulare. Are afisaj iluminat, cu indicarea orei, zilei si temperaturii ambiante. Ofera 3 nivele liber programabile pentru incalzire, economie si antiinghet. Afiseaza coduri de eroare si service in text clar.